Gezonde en duurzaam inzetbare medewerkers?

Investeer in vitaliteit en werkplezier!

Voor werkgevers - preventief aan de slag

Heb je medewerkers waar het niet zo goed mee gaat, privé of op het werk? Medewerkers die stress-signalen afgeven, vaker verzuimen of gezondheidsklachten hebben? Niet meer op de juiste plek werken of het plezier in het werk zijn verloren? Zet mij als integraal vitaliteitscoach in om uitval of langdurig verzuim te voorkomen.

Veel mensen worstelen met hun gezondheid en vitaliteit. Door onze drukke levens krijgen we vaker last van stress, houden we er een ongezonde leefstijl op na of blijven we hangen in niet meer passende loopbaankeuzes. Zo zijn er nog veel meer factoren te noemen die de gezondheid en/of de balans tussen werk en privé negatief beïnvloeden.

Als integraal vitaliteitscoach begeleid ik professionals naar meer werkplezier en een gezonder en energieker leven. Bij voorkeur preventief, vóórdat er sprake is van langdurige uitval. Hierdoor daalt het verzuim en gaat het werkgeluk omhoog!

Als coach bied ik individuele wandelcoaching aan voor werknemers en daarnaast bied ik trainingen rondom Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, Mentale Veerkracht en Integrale Vitaliteit en Balans en de 'Quikscan Organisatie in Balans' voor gezonde teams/organisaties. Hieronder meer informatie of coaching en training.

Hoe pakken we dat aan? Coaching voor werknemers?

De effectieve integrale aanpak die ik als vitaliteitscoach hanteer richt zich op de volgende samenhangende thema’s:

 • Eigen regie & persoonlijk leiderschap
 • Mentale veerkracht & stressreductie
 • Sociaal-emotionele balans
 • Zingeving & werkplezier
 • Gezonde leefstijl (voeding, beweging, ontspanning, ademhaling en slaap)

Ik kijk integraal naar de vitaliteit en het algehele welzijn van jouw werknemer. Hierbij worden alle bovenstaande thema’s meegenomen. Met mijn universitaire achtergrond en erkende post-hbo coachopleiding bied ik gedegen maatwerk oplossingen. Daarnaast kan ik door mijn ervaring als HR adviseur met bijbehorende kennis over loopbanen, de arbeidsmarkt en wet- en regelgeving (zoals arbeidsrecht en de Wet Verbetering Poortwachter), werknemers goed ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op werkgebied.

LOOFF coaching - Linda staand

Hoe ziet een individueel coachtraject eruit?

Trainingen Vitaliteit & Organisatie in Balans

Naast individuele coaching verzorg ik ook trainingen voor groepen op het gebied van Integrale Vitaliteit. Tijdens de training gaan de medewerkers actief aan de slag met opdrachten om het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Ook hier geldt maatwerk.

Vitale medewerkers vormen de basis voor een vitale organisatie, maar er is meer nodig dan dat. De vitaliteit optimaliseren binnen en/of tussen teams én de organisatie in zijn geheel vraagt om bewustwording op een heel ander niveau. Vitale medewerkers vormen de basis voor een vitale organisatie, maar er is meer nodig dan dat. De vitaliteit optimaliseren binnen en/of tussen teams én de organisatie in zijn geheel vraagt om bewustwording op een heel ander niveau. De Quickscan Organisatie in Balans™ is een unieke methodiek waarmee de pijnpunten binnen een team of organisatie in no-time inzichtelijk worden gemaakt en worden getransformeerd naar duurzame en door de medewerkers gedragen oplossingen.

 

Enkele voorbeelden van onderwerpen voor een training

 • Groepsprogramma 'EmpowerMe': krachtige stappen naar Mentale Veerkracht en Persoonlijke groei in 4 maanden
 • Wandelworkshop: Regie over je energie!
 • Koers bepalen: de weg naar Persoonlijk Leiderschap
 • De Verbinding: training in Mentale balans en Leefstijl
 • Quickscan Organisatie in Balans
 • Wandelexperience: de Kracht van de Natuur

Zet de eerste stap en neem vrijblijvend contact op.

‘Investeren in het optimaliseren van gezondheid, vitaliteit en (werk)geluk
verdient zich altijd terug’

De voordelen van vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching helpt jouw medewerkers om passende keuzes te maken. Dit leidt in korte tijd tot afname van (werk)stress, verzuim én stimuleert gezond gedrag van medewerkers.

Resultaten

 • Stressreductie: inzicht in stress en wat er praktisch aan gedaan kan worden
 • Gezondere leefstijl en minder fysieke klachten
 • Meer energie en betere balans tussen privé en werk
 • Sneller keuzes kunnen maken ten aanzien van werk
 • Wandelen en in de natuur zijn leidt tot ontspanning en algemeen fysiek herstel
 • Preventie en reductie van (frequent) verzuim
 • Meer werkplezier en een hogere productiviteit

Samengevat wordt de vitaliteit en gezondheid geoptimaliseerd. Jouw medewerker kan weer genieten van leven en werken in balans en blijft duurzaam inzetbaar.

Wil jij jouw organisatie en werknemers ook een boost geven of in beweging brengen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat anderen zeggen