Verbinding en in beweging zijn mijn kernwaarden

Benieuwd naar die van jou?

Wie is Linda de Looff?

‘Preventie van verzuim’, ‘vergroten van vitaliteit’ en ‘jezelf blijven ontwikkelen’ zijn de rode draden in mijn eigen loopbaan.

Eind 2019 besloot ik om mijn interesse voor een gezonde leefstijl, mijn ervaring in het HR-vak en mijn passie voor coachen te combineren. Ik volgde de Post-HBO opleiding tot Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en -trainer. En inmiddels begeleid ik, al wandelend, individuen en groepen naar een gezonder en gelukkiger leven met meer werkplezier.

Wie ben ik in het kort

  • Gediplomeerd leefstijl- en vitaliteitscoach - en trainer, stress en burn-out en persoonlijk leiderschapscoaching
  • 13 jaar ervaring als HR adviseur
  • Kennis over loopbanen, de arbeidsmarkt, wet- en regelgeving, zoals arbeidsrecht en de Wet Verbetering Poortwachter
  • Lid beroepsverenigingen: NOLOC (Loopbaancoaching) en BLCN (Leefstijlcoaching)
  • Bachelor Personeel en Arbeid, Master Onderwijskunde (MSc)
  • Netwerk in de sectoren Zorg, Welzijn en Onderwijs in Zeeland
  • Wonend op Walcheren, getrouwd, trotse moeder van twee jongens

Meer over mij? Kijk eens op mijn LinkedIn.

Mijn lijfspreuk: Gezond genieten van leven en werk!
Elke dag mag voelen als een kleine vakantie.

Wat doet een vitaliteitscoach?

Als vitaliteitscoach bezorg ik individuen of organisaties extra vitaliteit, zodat ze meer resultaat halen uit zichzelf, uit hun talenten en loopbaan of in hun privéleven. Iedereen is anders, dus een traject is altijd maatwerk.
Ik zorg dat men aan de goede knoppen draait om fitter en vitaler te worden. Een goede balans van lichaam, geest, omgeving en zingeving is het doel.

Mijn werk gaat verder dan alleen wijzen op gezond eten en bewegen. Ik wil structurele veranderingen aanbrengen in het gedrag van mensen en organisaties. Niet de automatische piloot, maar uitdaging in het werk en het leven. Mensen met een baan die aansluit op hun talenten en drijfveren. Enthousiasme en bevlogenheid van mensen is cruciaal, evenals hun sociale (werk)omgeving.

Niet alleen individuen, maar ook werkgevers maak ik hiervan bewust. Zodat werkgevers een positieve werksituatie creëren waarin de medewerker zelf kan zorgen voor een goede balans tussen stressbronnen, energiegevers en -vreters. Ik wil individuen en werkgevers inspireren en faciliteren om te werken aan hun eigen geluk, welzijn en vitaliteit én aan dat van anderen.